فروش، تولید و ارسال انواع میلگرد آجدار و ساده به شهر یزد
محاسبه میزان میلگرد لازم در پروژه ساختمانی
به طور معمول در پروژه های ساختمانی میزان میلگرد مورد نیاز بر اساس طول محاسبه می شود. در حالی که در هنگام فروش میزان ارائه شده بر اساس وزن اندازه گیری شده و قیمت محاسبه می شود. قیمت روز میلگرد ها بر اساس وزن فولاد به کار رفته در انها محاسبه میشود این کار بر اساس فرمول های دقیق محاسبه وزن میلگرد تعیین می شود. با در نظر داشتن میزان فولاد به کار برده شده در آن ها برای تعیین وزن دقیق میلگرد میتوان محاسبه را انجام داد. در پروژه ساختمانی باید فرمول محاسبه وزن میلگرد ها بر اساس مقیاس طول مبنای عمل قرار گیرد. به طور معمول دو روش اصلی برای محاسبه میلگرد مورد نیاز ساختمان و در نتیجه قیمت میلگرد وجود دارد. که یکی را به نام روش محاسبه کلی و دیگری را به نام روش محاسبه دقیق بر اساس متراژ مورد نیاز میشناسیم.
روش محاسبه کلی میزان میلگرد مورد نیاز
در این روش برای هر مترمربع زیربنای ساختمانی بین ۴۰ تا ۶۰ کیلوگرم میلگرد در نظر گرفته می شود که البته این روش به هیچ وجه روش دقیقی نیست و و موجب می شود که میزان هدر رفتن میلگرد در پروژه های ساختمانی بالا رود. طبیعتا هزینه های وارده به کارفرما نیز در این روش محاسبه وزن میلگرد مورد نیاز افزایش پیدا می کند. از این رو در متره و برآورد دقیق ساختمان ها به هیچ وجه این روش را مورد استفاده قرار نمی دهند.
روش محاسبه دقیق وزن و قیمت میلگرد مورد نیاز
در این روش که روش مرسوم و مورد قبول برای داشتن یک متر و برآورد دقیق پروژه های ساختمانی به شمار می رود، وزن میلگرد مورد نیاز با استفاده از جداول تخصصی از جمله جدول لیستوفر و جدول اشتایل مورد محاسبه قرار می گیرد.
بر این اساس فرمول دقیق محاسبه میلگرد مورد نیاز ساختمان به شرح زیر است:
W = D²L / 162
در این فرمول پارامتر W نماد وزن میلگرد، پارامتر d نشان دهنده قطر میلگرد و پارامتر L نمادی از طول میلگرد می باشد.
با استفاده از این فرمول می توان میزان وزن میلگرد مورد نیاز را بر حسب کیلوگرم محاسبه کرد و بر این اساس به محاسبه قیمت میلگرد نیز پرداخت.
البته لازم است قطر هر شاخه میلگرد در در این فرمول به میلی متر وارد شود.با ذکر یک مثال به صورت عملی این مقوله را تبیین می نماییم. برای محاسبه وزن ۶۰ متر میلگرد با قطر ۱۲ میلیمتر، بدین گونه عمل می شود:
W = D²L / 162 = 12²X 60 / 162 = 53 Kg
آشنایی با پارامترهای میلگرد با کیفیت
میلگردها در انواع مختلفی از نظر پارامترهای مختلف تولید شده و به بازار ارائه می شوند.
به عنوان مثال اگر بخواهیم میلگردها را از نظر جنس طبقه بندی کنیم به انواع مختلفی از جمله: میلگرد گالوانیزه، میلگرد روکش اپوکسی، میلگرد فایبرگلاس، میلگرد فولاد ضد زنگ، میلگرد فولاد اروپایی با آلیاژ کربن، منگنز و غیره، و میلگرد فولاد کربن یا همان میلگرد سیاه معمولی طبقه بندی می شوند. از نظر شکل ظاهری نیز میلگرد ها به دو دسته اصلی میلگرد ساده و میلگرد آجدار طبقه بندی می شوند. البته دسته ی میلگردهای آجدار پیچیده نیز در برخی دسته بندی ها تعریف می شود.. طبیعتاً به علت کارایی بهتری که در صنعت ساختمان و در هنگام قرار گرفتن در داخل بتن دارد، میلگرد آجدار مصرف بسیار بیشتری نسب به میلگرد ساده دارد. از نظر استاندارد تولید نیز در صورتی که استانداردهای روسی را ملاک عمل قرار دهیم. میلگردها به چهار دسته اصلی تقسیم بندی می شوند که عبارتند از: میلگرد A1 (S240)، میلگرد A2 (S340)، میلگرد A3 (S400) و میلگرد A4 (S500). این میلگردها هر کدام برای کاربرد خاصی مناسب تر هستند و البته در کیفیت های مختلفی در بازار ارائه می شوند. بدون داشتن آشنایی با پارامترهای میلگرد با کیفیت نمی توان نوع مناسبی از آن ها را تهیه نموده و در پروژه ساختمانی به کار برد.
چرا باید از میلگرد استفاده کرد
قبل از آشنایی با پارامترهای میلگرد با کیفیت و قیمت میلگرد باید مجددا در مورد این موضوع اندیشید که چرا در ساختمان سازی از میلگرد استفاده می شود؟پاسخ به این سوال به نوع کاربرد میلگرد در ساختمان بر می گردد که معمولاً در داخل بتن استفاده قرار می گیرد. می دانیم که مقاومت فشاری بتن به صورت ذاتی بسیار بالا بوده و نیروی فوق العاده زیادی برای خرد کردن بتن مورد نیاز است. اما ضعف بتن در مقابل نیروهای کششی و پیچشی است که مقاومت آن در برابر این نیروها نسبتا پایین می باشد . به همین دلیل برای افزایش استحکام سازه های بتنی در برابر نیروهای کششی و پیچشی وارده، از میلگردهای آجدار در درون آن ها استفاده می شود و به قول معروف بتن برای مقابله با این نیروها مسلح می شود. طبیعتاً هر چه میلگرد مورد استفاده به شکل بهتری با بتن اتصال برقرار نموده و از نظر جنس خود میلگرد نیز شرایطی داشته باشد در نهایت مقاومت کششی و پیچشی بتن مسلح را بالاتر ببرد، میلگرد فوق میلگردی با کیفیت بهتر می باشد.
نحوه انتخاب میلگرد مناسب
نکته دیگری که باید در نظر گرفته شود این است که میلگردهایی که درصد کربن بیشتری در آلیاژ خود دارند تردتر و شکننده تر هستند و و نباید در عملیات زاویه سازی که با تغییر شکل دادن آن ها همراه است مورد استفاده قرار گیرند. زیرا تغییر شکل و جوشکاری که روی این محصولات انجام می شود، میتواند منجر به شکسته شدن شاخه ی میلگرد شده و به کارفرما خسارت مالی وارد گردد. با در نظر گرفتن کاربردی که برای میلگرد در قسمت های مختلف در نظر گرفته می شود، باید میلگرد انتخاب شود. میلگردها باید با نیاز آن کاربری برای مصرف انتخاب گردد . که استحکام کششی و پیچشی مورد نظر برای شرایط مذکور در آن بخش مورد نظر از ساختمان را تامین نماید. از این رو بدون آشنایی کامل با ویژگی های میلگردها نمی توان انتخابی درست و اقتصادی در پروژه انجام داد.

میلگرد نرمال چیست؟
شاخه های فابریک ۱۲ متری هستند و به شاخه های زیر ۱۲ متر اصطلاحا میلگرد نرمال گفته می شود.طول میلگرد نرمال می تواند از ۱ تا ۱۱٫۹ متر باشد.بسته به موارد استفاده ,میلگرد نرمال در سایز های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد.میلگرد های نرمال در سایز ها ی پایین ۸ و۱۰ و ۱۲ در ساخت انواع خاموت مورد استفاده قرار می گیرند در حالیکه میلگرد های سایز بالا مانند ۲۵ و ۲۲ و ۲۰ بعضا برای ساخت بولت و تیرچه و یا آرماتورهای طولی مورد استفاده قرار می گیرند.میلگرد قزوین جز میلگرد هایی است که بین ۱۰ تا ۲۰ درصد نرمال دارد. در حالی که میلگرد کارخانه هایی مانند ذوب اهن نرمال نداشته و در صورت نیاز مصرف کننده , میلگرد نرمال کارخانه هایی چون ذوب اهن به صورت جداگانه به فروش می رسد.
.jpg)
بررسی تفاوت میلگرد و آرماتور
خیلی از مواقع مشاهده می کنیم که دو مفهوم میلگرد و آرماتور را به یکدیگر استفاده میکنند. اما پس از خواندن این مطلب مشاهده می کنیم که میلگرد و آرماتور دو مفهوم کاملا جداگانه ای داشته و نمی توان آن ها را با به جای یکدیگر به کار برد. در ادامه به بررسی تفاوت میلگرد و آرماتور می پردازیم.اگر به واژه نامه فرهنگ لغت مصالح ساختمان سازی نگاه بیندازیم میلگرد را rabar و آرماتور را reinforcement rabar تعریف کرده است.زمانی که ما هنوز از میلگرد در صفحات بتنی استفاده نکرده ایم و میلگردها را به یکدیگر متصل نکرده ایم به آن میلگرد می گوییم.اما زمانی که میگردها خم و برش می شوند و مطابق با نقشه های ساختمانی توسط سیم ها بسته می شوند و سپس در بتن قرار می گیرند دیگر به آن میلگرد نمی گویند و نام آن آرماتور می شود.پس به فولادی در بتن ارمه یا بتن مسلح قرار می گیرد آرماتور نام دارد که خود آرماتور از میلگرد ساخته می شود.از این رو چنانچه میلگرد هنوز به شکل مصالح است و هیچ خمش و برشی روی آن ایجاد نشده است نمی توان نام آرماتور را به آن داد. یا برعکس. به میلگردهای بسته شده که آماده ی قرارگیری در بتن هستند نمی توان میلگرد گفت و نام اصلی آن آرماتور می باشد.
جهت سفارش کالا با کارشناسان شرکت فولاد کبیر تماس بگیرید.

قیمت میلگرد چقدر بالا رفته
بله متاسفانه قیمت میلگرد هم مثل الباقی کالاها هر لحظه با توجه به اتفاقات سیاسی داره واکنش نشون میده